News

Дводенний II АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ BUSINESS FORUM пройшов у КВЦ "Парковий" Це стало значущою подією, що зібрала на одному місці більше 5000 учасників, серед яких понад 1100 архітекторів, урбаністів, міських планувальників та дизайнерів. Спікери, модератори та слухачі активно обговорювали та генерували ідеї для подолання внутрішніх економічних викликів, сприяючи укріпленню нашої країни зсередини.
BE WINE SHOW 2023
01
October
2023
30го вересня та 1го жовтня у КВЦ Парковий відбувся довгоочікуваний BE WINE SHOW. Захід об’єднав кращих локальних та міжнародних виробників, рестораторів, готельєрів, експертів винної індустрії, професійних сомельє та поціновувачів винної культур.
Топові спікери та безмежний нетворкінг – рік подій від Young Business Club у Парковому

Протягом непростого для бізнесу 2023 року у КВЦ Парковий відбулося 4 великі зустрічі YBC, кожна з яких мала на меті зібрати молодих підприємців заради пошуку рішень та обміну досвідом. Усі заходи пройшли в унікальній локації Паркового – Park Hall event space.

У КВЦ «Парковий» пройшов інвестиційний форум «Kharkiv: Restart», присвячений відновленню міста Харкова На заході Харківський міський голова Ігор Терехов презентував проєкти розвитку міста, привабливі для інвесторів. Міжнародні дипломати, інвестори, бізнес-спільнота України та урядовці розмірковували про перспективи та дискутували чому варто інвестувати саме в український Харків.
Прем’єра унікального fashion мюзиклу для всієї родини – «Холодильника Будинок»

14 вересня у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулась закрита прем’єра сімейного мюзиклу «Холодильника Будинок». Українська продакшн компанія AMAconcert, відома такими масштабними проектами для всієї родини, як Вінтервілль в Emily Resort у Львові та Osocor winter residence у Києві, створила унікальний авторський мюзикл нового формату.

 У Парковому пройшов шоурум українського ПЗ Своє.IT – перший масштабний захід такого формату

On September 8, 2023, the cloud operator GigaCloud organized a massive event in Parkovy, Ukraine, unlike anything seen before in the country – "Svoe.IT. Ukrainian Software Showroom." Its goal was to promote Ukrainian software among a wide range of users and permanently abandon Russian software.

Over 1500 guests tested more than 30 programs from Ukrainian developer companies.