Новини

Благодійний вечір Божоле Нуво

28 листопада, завдяки підтримці спонсорів, Франко-українська торгово-промислова палата влаштувала свій традиційний благодійний вечір Божоле Нуво. Вечір Божоле Нуво – одна з головних подій року для всієї французької бізнес-спільноти та її українських, і міжнародних партнерів.

THE / BIG DVIZH: 16 листопада відбувся найбільший digital форум у Києві Сотні учасників, панельні дискусії, 17 топ-спікерів, потужна нетворкінг зона та афтерпаті – все це відбулось за один насичений день THE / BIG DVIZH. Івент зібрав digital-фахівців, підприємців, власників агенцій та початківців, які прагнуть дізнатися про останні тренди індустрії, а також знаходитися у крутому ком’юніті, що надихає на розвиток.
Формула успіху України. Великий день з NV 11 листопада у КВЦ «Парковий» відбулась велика публічна дискусія «Формула успіху України. Великий день з NV», незалежним медіахолдингом NV. NV влаштував великий мозковий штурм і запросив провідних експертів та політиків на незалежний майданчик для обговорення питань, що наразі постали перед суспільством.
Стендап-конференція весільних організаторів Wedding FuckUp Stories 10 листопада у Парковому відбулась велика професійна стендап-конференція для та від весільних організаторів – Wedding FuckUp Stories, яка цьогоріч вперше пройшла у Park Hall.
Щорічна конференція Donbas Media Forum вперше пройшла у «Парковому» Медійна конференція присвячена трансформаціям, які переживають вітчизняні медіа під час війни, і їхній ролі в досягненні перемоги та повоєнному відновленні, відбулась на головних локаціях конгресно-виставкового центру «Парковий» та тривала два дні (10 та 11 листопада).
Презентація благодійного фонду «Фундація Катерини Осадчої»

6 листопада, на локації Park Hall (КВЦ «Парковий») відбулась презентація благодійного фонду «Фундація Катерини Осадчої». Півтора року, з моменту повномасштабного вторгнення, велика команда ведучої телеканалу «1+1 Україна» Катерини Осадчої працювала в багатьох напрямках допомоги українцям. За цей час організація масштабувалась і задля більшої допомоги постала необхідність в юридичному статусі.